Wednesday, February 13, 2013

february!


just finished The Family by mario puzo. kind of addicted to the history, this one is based on an assumed portrait of lucrezia borgia (with edited details)



 i'm never good at portraits, trying hard on you :) 



selected my bridal gown. it has a dull color, but i love it so much.

now waiting for this boy to arrive home on 1st march :)




he's gonna be 2 soon.

feb 2013.


7 comments:

  1. Can't wait to meet ael also :)

    ReplyDelete
  2. artrage detected... XD
    nice, lama dah tak sentuh artrage, n lama gila tak lukis portrait.. hmm, nak cari mangsa dulu sapa nak dilukis :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. bes artrage, pakai bamboo lagi bes. ni aku guna ipad, finger painting aku sgt x pandai

      meh meh lukis akuuu~~

      Delete
  3. lama tak jengah.. :)
    Carik ipad pen lar murah je rm10 pun dapat lol..
    Kalau rajin buat sendiri pun boleh guna belon :P

    p/s: bila la boleh angkat ipad or ipad mini or galaxy note? dah menconteng-conteng guna tablet cikai made in china putus2 tak sensitif la touchscrren dia.. adeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah try da guna stylus. lagi susah nak control instead of pakai jari, bagi aku la :)

      beli la ipad, untuk org yg suka design or lukis, worth it

      Delete
    2. mungkin sebab dia punya stylus touch point lembut sangat :)
      tak macam pen kan.. agak susah nak kawal..

      guna tradisional je guna kertas dan pensil.. :)

      Delete