Monday, February 18, 2013

random sketches




sketches while yum char.

feb 2013.


7 comments:

  1. tetiba aku terbayang mulan...

    huhu the other day found my old tablet (brand genius yg murah jer), tengok2 dah naik kulat hijau waaargh gross... maka dibuang... kahkahkah, tu la padahnya bila lama tak pakai itu usb tablet... wargh... nnt bila btol2 ada mood nak get back to digital drawing, wa gi cari ipad yg bagus, or just get a new usb drawing tablet... brrrrr~ (*3*)

    ReplyDelete
    Replies
    1. get a new usb tablet, i would say! kalo ko bajet utk ipad, better ko spend kat intuous 5, harga lebih kurang or lagi murah :D

      Delete
    2. intuous 5 ok ke? berapa harga dia? rasa macam lagi susah nak carik kat malaysia ni compare to ipad..

      Delete
    3. ada kat machines. murah dr ipad, ikut size

      Delete
    4. Aiyak to bad semua area selatan je :(

      Delete