Sunday, April 28, 2013





april 2013.


11 comments:

  1. Replies
    1. Alamak. hehe... salah. HAri tu teman orang g photoshoot kat melaka.
      Brides takut kuda. :p

      Delete
    2. haha, aku suka, tunang aku pun baru fes time dekat ngan kuda

      Delete
  2. dawwwwe.... nice warm pictures ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenxx ^__^ gamba betul belum dapat lagi.. ni aku amik yg raw

      Delete
  3. Kuda sampai kat Kuantan?

    kat UPM pun ada Kuda hehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, balik kampung tunang kat kuantan untuk fitting baju kawen, since photoghrapher org kuantan, kitrg buat pre-wedding photoshoot sekali

      tgh jenjalan tepi pantai, nampak kandang kuda depan umah org. kira menumpang nk amik gamba la, untunglah diorg sporting :)

      Delete
  4. amboi.. suka betul tu senyumnya.. sampai ke telinga ngee :)

    ReplyDelete