Monday, April 15, 2013

doorgifts packed!


mom wasn't well, stayed home last weekend. missed aini's flight to auckland. congrats beb, and wish u all the best :)

almost finished with the fridge magnets. next month i might continue with the drink coasters.




 

made some personalized stickers for koyuki-chan. it has been soooo late already, hiccups along the way. will hand them to matt with the wedding card later.. 




april 2013.


13 comments:

  1. woaaah da siap dah , i show my bf ur works n he is likee omg rajin gila kawan u ni . lpas tu die dok tgok detail2 n ckp halus gila artline u ~ heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. almost! tinggal nk tampal magnet je :D u punya coaster pun sama :D

      haha pen yg i guna 0.03, mmg halus sikit so sng nak control, since i banyak lukis mende kecik2 je. kalau besar i x reti nak control sgt.. tenx ^_^

      btw kak sarah joan ade mesej kat fb? 24HCDC tahun ni bulan 10, kat klcc kot.. kali ni i nak join, tarik husband-to-be teman sekali :p

      Delete
  2. good luck dear..x sangka door gift awak kretaif meletops

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenx beb ^_^ nanti jemput datang yer, kad da print nanti saya pos :)

      Delete
  3. wowieee.... semoga bahagia n comei hingga ke akhir hayat ne hime chan! XD

    ReplyDelete
  4. (mengharap dapat satu)
    Cantiknyer! Gosh~... extremely personalized gift.
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. datang k nanti, i reserve special untuk u, hahaha

      Delete
  5. cantik, bby! thanks for the hardwork

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah nak siap! im soooo happy XD
      thanx sbb layaaaan je ape ayg nk buat :">

      Delete
  6. Replies
    1. trying to make it a bit special :)

      Delete