Wednesday, June 12, 2013

Nikah Photos by Qatamari Photography





































full rights reserved by Qatamari Photography.

1st june 2013.


17 comments:

  1. 2 merpati sejoli sama padan sama cantik, bagai pinang dibelah 2 pakai microtome blade untuk buat sample histopathology :p

    ReplyDelete
  2. uhuhuuu hime chan.... nampaknya nnt i dtg lepak2 blog u je la, blog sendiri ada kemungkinan nak kena tutup tak lama lagi... baca entry latest noob... wuhuhuu~ (">3<)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol! taklah plain, i rasa blog2 yg kne serang tu nanti blog2 yg banyak feed info kot.. blog personal tak patut la dia kacau..

      Delete
    2. desu yo ne~ huhuu harapnya begituler, macam negara komunis pulak kalo sampai nak kacau personal blogs...

      Delete
  3. wah.. tahniah! comel dia.. dah jadi bini orang dah.. welcome to the club! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenx za, ko amacam, lama x hapdet

      Delete
  4. tahniah himes. semoga bahagia dunia akhirat. tadi salah parking komen. :D

    ReplyDelete
  5. eh, apesal aku lihat husband ko macam familiar. macam biasa kat tv?

    mecha

    ReplyDelete